zoekmachine marketing
Zoekmachine Marketing

Wil je meer rendement halen uit je campagnes? 

Ervaar jij ook te weinig rendement uit je campagnes of heb je geen grip op de investering die je doet in je marketingactiviteiten? Vaak merk ik dat bedrijven of ondernemers niet tevreden zijn met de prestaties van de campagnes of dat ze simpelweg geen goede terugkoppeling en advies krijgen van de huidige partner(s) die ze hebben ingeschakeld.

Ik help bedrijven en ondernemers met succesvol online adverteren. Mijn specialiteit zit vooral in performance based marketing. Dus rendement gestuurde campagnes. Mijn werkwijze is transparant en ik zorg voor heldere terugkoppelingen en proactief advies. Door mijn studies en werkervaring is mijn kennis breed waardoor ik vaak een stapje meer en dieper kan zetten dan mijn vakgenoten. 

Mijn succesvol bewezen en transparante werkwijze. 

kennismaking

Kennismaking

Voordat we beginnen wil ik graag weten wie je bent, wat je doet en waarvoor je je bed uit komt. Op basis van dit gesprek kunnen we doelstellingen en KPI's bepalen die ik verder zal verwerken in de online marketing strategie die als basis fungeert van onze samenwerking.
Meer


online marketing strategie

Strategie  

In de strategie bepalen we welke kanalen we met welke boodschappen in de diverse fases van de aankoopcyclus gaan inzetten. Daarbij zal ik een inschatting meegeven van het mediabudget wat je zou moeten investeren om je doelstellingen te behalen

Meer
setup

Setup 

Als de strategie bepaald is dan is het tijd om de campagnes te bouwen. Mijn jarenlange ervaring heeft geleerd hoe ik het meeste rendement uit ieder geïnvesteerde euro moet krijgen. Daarnaast richt ik alle benodigde monitoringstools in.

Meer
analyse

Analyse &
Optimalisatie

Om zoveel mogelijk rendement uit je campagnes te halen is het nodig de campagnes te optimaliseren. De campagnes stuur ik doorlopend bij zodat we de gestelde KPI's kunnen verpletteren.

 

Meer
rapportage

Rapportage

Je ontvangt van mij dagelijks, wekelijks of maandelijks een heldere rapportage waar je wat mee kan. Net wat voor jou het beste werkt. Daarbij zal ik proactief advies of verbeterpunten meegeven om zo snel, of zo rendabel mogelijk de doelstellingen kunnen behalen en overstijgen!
Meer


Ruben Runneboom

Waarom Ruben inschakelen voor Zoekmachine Marketing?

 •  Gespecialiseerd (en gecertificeerd) in Google & Microsoft Ads. 
 •  Snel je investering terugverdiend door rendement gestuurde campagnes.
 •  Jarenlange ervaring in diverse branches. Zowel B2B als B2C.
 •  Je werkt samen met mij, met niemand anders. Communicatie in korte lijnen. 
 •  Geavanceerde berekeningen om het maximale uit je mediabudget te halen.
 •  Proactief in signaleren van kansen. Niet alleen binnen de gebaande paden. Door mijn brede achtergrond kan ik goed meedenken met onder andere SEO, conversieoptimalisatie en bedrijfsprocessen binnen het e-commerce landschap. 
 • Heldere analyses en rapportages waar je wat mee kan!
 • Alles is en blijft jouw eigendom. Ik werk graag transparant.
 • Geen vaste contracten waar je aan langdurig aan vastzit. Ik werk performance gericht, maandelijks opzegbaar. 
kennismaking

Kennismaking 

Voordat we aan de slag gaan wil ik graag weten wie je bent, wat je doet en waarvoor jij je bed uit komt. Daarnaast wil ik graag weten wat jouw belangrijkste producten/diensten zijn, wat jouw verdienmodel en/of marges zijn om zo een gedegen strategie te kunnen maken. 

Wat weten we na dit gesprek?

 •  Of je net zo enthousiast bent in het gene wat je doet als ik
 •  Wat je onderscheidt van je concurrenten
 •  Wat je doelstellingen zijn
 •  Op welke zoekwoorden je zichtbaar wilt zijn
 •  Welk budget je wilt vrijmaken om online succesvol te groeien


online marketing strategie

Strategie & Roadmap

Als het tussen beide partijen klikt kan ik op basis van het kennismakingsgesprek doelstellingen formuleren en kijken welke KPI's daar bij horen. Als dit duidelijk is kunnen we kijken welke performance gerichte kanalen hierbij het beste aansluiten. Bijvoorbeeld Google of Bing. Dit zal ik verwerken in een strategie die ik zal voorleggen. Uiteraard kan je hier feedback op geven zodat we goed van start kunnen gaan. 

Wat weten we na het opleveren van de strategie? 

 •  Per productgroep of dienst welk kanaal we gaan inzetten
 •  Welke boodschap we gaan communiceren per fase in de aankoopcyclus
 •  Welke doelstellingen we hebben geformuleerd
 •  Welk mediabudget we mee gaan starten
 •  Roadmap van activiteiten die op de planning staan voor de eerste
  periode om zo snel mogelijk resultaat te boeken.
setup

Setup

Als we het eens zijn over de strategie en roadmap kunnen we starten met het bouwen van de campagnes. Dit gebeurt op professionele wijze die je van een SEA specialist met 6+ jaar ervaring kan verwachten. Door veel bedrijven te helpen in diverse branches ken ik de klappen van de zweep en weet ik hoe je het meeste rendement uit een campagne moet halen. Tijdens de setup zal ik ook alle benodigde monitoringstools zoals Google Analytics en Tagmanager inrichten zodat we gelijk goed in kaart hebben wat de investering oplevertHier draait het uiteindelijk om. 


analyse

Analyse & Optimalisatie

Concurrenten zitten niet stil. Dagelijks, wekelijks of maandelijks passen zij hun productprijzen aan, veranderen klikprijzen of zetten andere biedstrategiën en zoekwoorden in.  Als je niet op scherpst van de snede acteert zal je marktaandeel verliezen of te veel voor een conversie betalen. Op basis van onze afspraken zal ik dagelijks of wekelijks analyseren waar de kansen of valkuilen liggen en hierop sturen. Dit verwerk ik een een maandelijks rapport. 

rapportage

Rapportage

Wat hebben de inspanningen opgeleverd? Dit is natuurlijk de hele basis van onze samenwerking. Dit verwerk ik in een helder en interactief en persoonlijk rapport met statistieken waar jij graag inzicht wil hebben. Dus geen standaard rapport waaruit jij niets wijzer wordt. Dit rapport ontvang je zo vaak als je zelf wilt. 

arrow_drop_up arrow_drop_down